Jumaat, 27 Disember 2013

Jumaat penutup 2013

Assalammualaikum...
Hari nie hari jumaat..penutup jumaat bagi tahun 2013...InshaAllah kita akan berjumpa dengan tahun 2014 minggu depan...semoga tahun hadapan adalah tahun yang lebih baik bagi kita semua..amin.
Oklah...tadi lunch hour yang panjang saya abiskan masa ke alamanda..itu pon kuar office dah lewat jugak..sebab kawan-kawan yang lain dah keluar pergi swimming di kelab maritime putrajaya....ikutkan hati nak ikut kengkawan jugak p swimming tapi takpelah next time..perasaan nak merambu tapi tak tau kemana...tetiba teringat dengan kupon Toy r Us  yang belom  redeem...tarikh luput pon nak dekat nie memang confirm takkan pegi ke Toy r Us waktu terdekat nie sebab nak buka sekolah..baik beli kelengkapan sekolah..oklah tadi tghri terus buat keputusan ke alamanda...berjalan sorang so dalam otak memang dah set nak terus ke Toy r Us jer...plan dari awal nak carikan plastersin untuk hero2 sebab sekarang dorang memang tengah syok main plastersin yang abah dorang beli kat Daiso siap bergaduh berebut plastersin..macam2 yang dorang buat, yang sorang suka buat animasi kartun oggy yang sorang suka bentukkan jadi dinasour..heyyy memacam hero2 kat umah tu..ada masa imaginasi dorang tinggi dorang akan buat pokok la orang la pastu susun jadi satu kampong..hehehe..budak tengah membesar tinggi betul berimaginasi...

snap gambar dulu car park kat mana karang terlupa plak

yeay disitu kita tuju

memula mcm berkenan nak amik yang nie

plastersin mcm2 colour ade

terbekenan yang nie sebab macam playdoh..bole buat aiskrim
 kang tak pasal anak dara sumbat mulut plak abg2 buat aiskrim..hehehe


kalo beli yang nie kene beli 2 memang susah nak kongsi nie confirm gadoh

kupon cuma rm50 jer mama yer teruja byk plak tu mainan..hahahaha
akhirnya amik 2 yang nie untuk redeem...tambah rm14 je
main ler korang sampai puas plastersin nie ade 10 tub sorang 5 tub..yang satu lagi tu
papan magik anak dara bole main abg2 pon bole main:)

otw ke carpak tersinggah ke Mothercare la pulak haih geram tgk baju
 bb girl beli nie utk anak dara

Tiada ulasan:

Catat Ulasan