Rabu, 22 Februari 2012

Stand mixer lagik...murah2!

Salam...ingat lagi tak tahun lepas my hubby belikan stand mixer  jenama The Bakers..
kat sini..http://dapurkayumamaana.blogspot.com/2011/11/saya-suka-bulan-november.html
haaa..skrg..kat groupon ade lagi jual kupon stand mixer nie..murah2..rm 450 dari rm750..jimat!



stand mixer The Baker


so aper lagi..bole cepat2 grab kupon nie bagi sesaper yang mmg dah lama mengidamkan stand mixer cam nie..so far saya mmg jujur dan ikhlas belom mencuba kehebatan stand mixer nie..memandangkan kesibukkan pindah rumah dan ditambah bulan2 pertama kandungan..biasa lar..pening2 dan loya membantutkan semangat saya untuk ke dapur!hehe..:)
pada sesaper yang mmg berhajat untuk memiliki stand mixer camnie..nie lar peluang untuk jimatkan duit..grab cepat kupon nie kat http://www.groupon.my/deals/national-deal/eik-seng-machinery/715970056 sebelum habis waktu tamat tawaran kupon nie..ok..babai

Isnin, 13 Februari 2012

Tahun Baru,Umah Baru,Anak Baru...hehehe..;)

Salam semua...rase yer belom terlambat lagi kan nak ucap selamat tahun baru..hehehe:)...alah masih lagi diawal bulan februari...sebenarnya banyak yang berlaku lately nie..n byk sgt nak diceritakan..byk sampai tak tau mane satu nak citer dulu..hehe..
okey....
1st sekali nak bagitau..alhamdulillah kami sefamily akhirnya dah dapat masuk umah baru..walaupon tak baru..tapi baru utk kami..hehe..enviroment baru...jiran baru...berbulan2 tunggu..akhirnya maulidur rasul yang berlalu kami official sudah jadik warga sepang..umah pon belom abis kemas..macam tongkang pecah...taktau nak mula yang mane dulu..tapi nasib baik ade suami yang sangat ringan tulang..hehe..tq hubby..luv  u so much!..

2nd..:)..i'm pregnant again!!hehe..for my 3rd baby..alhamdulillah...doakan baby dalam kandungan sehat n cukup sifat yer...tak kisah larr bb gurl or boy...asal baby sihat n cukup sifat itu sudah cukup bagi kami suami isteri...rezeki yang tak ternilai bagi kami...alhamdulillah..thank you ALLAH...insyaallah akan kami didik zuriat kami sebaik-baiknya...

3rd..hmm.alhamdulillah..kpi for last year sgt memberangsangkan markahnya...huhu..alhamdulillah rezeki baby kot!:)

4th..hmmm...byk larr nak citer..byk sgttt....hmmm kalo dah ingat nanti kita citer satu2 yer..skrg mood adalah sgt meMabukkan..hehehe..biasalah 3bln yang pertama loya,muntah..tak selera makan n yg sangat berCinta adalah gastrik n pedih ulu hati...hmmm..nanti kita citer pasal bulan2 pertama kandungan saya...
Sebelum menutup cerita ini hari...kita layan pic nie yerr....:)..


after bulan okt 2012 akan bertambah ahli pulak..;)