Rabu, 22 Februari 2012

Stand mixer lagik...murah2!

Salam...ingat lagi tak tahun lepas my hubby belikan stand mixer  jenama The Bakers..
kat sini..http://dapurkayumamaana.blogspot.com/2011/11/saya-suka-bulan-november.html
haaa..skrg..kat groupon ade lagi jual kupon stand mixer nie..murah2..rm 450 dari rm750..jimat!



stand mixer The Baker


so aper lagi..bole cepat2 grab kupon nie bagi sesaper yang mmg dah lama mengidamkan stand mixer cam nie..so far saya mmg jujur dan ikhlas belom mencuba kehebatan stand mixer nie..memandangkan kesibukkan pindah rumah dan ditambah bulan2 pertama kandungan..biasa lar..pening2 dan loya membantutkan semangat saya untuk ke dapur!hehe..:)
pada sesaper yang mmg berhajat untuk memiliki stand mixer camnie..nie lar peluang untuk jimatkan duit..grab cepat kupon nie kat http://www.groupon.my/deals/national-deal/eik-seng-machinery/715970056 sebelum habis waktu tamat tawaran kupon nie..ok..babai

5 ulasan:

  1. Aslmkm kak.. mcmana? dh guna mixer the baker nI? ok ke kalo buat roti? power berapa watt?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm,akk da byk kali guna buat roti..kadang buat pau pon malas nak uli akk guna mixer nie..senang keja..hehe..Power Rating : 800W/240V / 50Hz..buat masa ie ini jer yg mampu nak dibeli so far takde masalah n akk rasa harga n kualiti yer berbaloi..kalo ade rezeki lebih bole lar beli jenama yg lagi bagus mcm kenwood atau kitchendaid :)

      Padam
  2. nk beli mcm ye? kne jadi ahli groupon ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam chekmud,terima kasih sudi singgah blog tak seberapa adanya nie...untuk beli barangan yg ditawaran dlm groupon chekmud kene jadi ahli groupon...

      Padam
  3. Salam sis, nak tanya klu guna brand the baker ni brp lama utk uli roti ye

    BalasPadam