Sabtu, 24 Mac 2012

tertunai sudah hajat Abah:)..alhamdulillah

Sebenarnya dah lama dah aku perasan abah teringin benar nak merasa makan makanan arab...hmm setiap  kali lalu restaurant Al-Rawshah kat Kg Pandan abah selalu cakap..
abah: 'sedap sgt kot nasi arab ,tiap kali kita lalu restauran arab nie mesti penuh jer'..
aku:'abah nak ker?'
abah:'taklar..'..
tapi aku tau kalo  dah berkali2 lalu restauran nie mesti dia akan cakap so ape maksudnya????...
dan ahad yang lepas kebetulan mak abah tdo umah aku kat sepang nie so aku teringat nak tunaikan hajat abah merasa nasi arab...jadi tengahari ahad yang lepas kami ke...

Saba Restaurant Cyberjaya..(restauran yang direkemenkan oleh kwn opis)

Menu:Lamb Mandy 2 pinggan saiz regular,chicken mandy saiz regular..n chicken chop(takde dlm gambo,walaupon amik saiz regular nasi dia punya lar byk siap bole tapau balik sbb tak abis ..hehe)

memasing order oren juice(super duper pekat n sedap!!!)...aku sirap n mineral water..yang kat sebelah darwisy tue my beloved mak:)

anak buah aku..ayon..yang kat belakang tue my beloved abah..
Puas dah...tertunai sudah hajat abah:)..alhamdulillah..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan